Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar çevrenizde Ali Asaf adında bebek yada çocuk var mı karakterleri huyları nasıl oluyor acaba merak ediyorum tatlı çekici çocuklar oluyormu Allah nasip ederse oğlumun adı💙 Ali Asaf 💙diye düşünüyoruz o yüzden merak ediyorum nasıl oluyorlar diye
Mehtaponur Minnakkurabiyeveannesi27 Var canim alt komşumun oglunun adı. Gayet sakin duruyo ama evde nasıl pek bilmiyorum. Babasının arkasından hep ağlar ama. Esmer yakışıklı bir çocuk 😄
Sinemmmmm58 Minnakkurabiyeveannesi27 asaf var bizde cok huysuz inatci dedigini yapmazsan ortaligi yikiyor 🤦♀️
Ceylin680 Minnakkurabiyeveannesi27 Benim komşumun oglu var .3yasinda 7yasindada abisi var .oda poyraz ikiside hiper aktif yerlerinde durmuyorlar
Minnakkurabiyeveannesi27 Mehtaponur maşallah ya bakalım bizim minik adam nasıl olacak İsimlerin karakter üzerindeki etkiye çok inanıyorum 😌
Minnakkurabiyeveannesi27 Oya54 maşallah inşallah bizim küçük adam da herkese tarafından sevilen saygı duyulan birisi olur 😌
Minnakkurabiyeveannesi27 nurunhayali ikili isimler bazen ağır gelebiliyor çocuklara ben o yüzden çok tereddütluyim ama genelde Ali Asaflar çok uyumlu çocuklar oluyor diyorlar
Minnakkurabiyeveannesi27 Ceylin680 😂😂😂şimdiki çocuklar genelde hep oyleler ama bakalım bizim oğluş nasıl olacak 💙
Minnakkurabiyeveannesi27 Kubra2721 AA bize daha var 20. Haftayiz Ali Asaf bey ile ilgili yorumları sizden bekliyorum o halde bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Kubra2721 Minnakkurabiyeveannesi27 bence inatci 🙈 hic gelmeye niyeti yok hic bi dogum belirtim yok yuruyusleri merdiven cikmalari arttirdim bakalim nolacak 🙈