Betl 37+4 haftalık gebeyim bugün doktor suyu azalmış kontrol altında tutmak amacıyla pazartesi günü gel duruma göre doğum olur dedi başına gelen var mı suni sancı mi vericek ki yoksa direk sezeryana mi aliyorlar 😬
Birsen2906 Betl bende aynı durumu yaşadım gelişimi durursa büyük Bi ihtimal doğum olur sancı çıkmazsa suni veriyorlar..
Betl Birsen2906 iki defa nst koydu hiç sancı yok bebek te o kadar çikolata poğaça yedim zar zor kimildadi işte…
Mimik Havuç suyu degil de, havuxun kendisini ye… ve armut her gun… Ama insaAllah bu haftadan sonra sikinti olmaz…dogum olsa dahi zamaninda olmus olacak… Saglicakla kucagina alirsin insaAllah 😘
Betl Mimik kilosu iyi tek korkum doğum suni sancı açılmam var mı bilmiyorum direk suni sancı derse ondan korkuyorum tedirgin oldum çünkü bu sefer 8 saat 10 saat açılma bekle
Mimik Betl Allah yardimcin olsun saglicakla insaAllah kucagina alirsin kuzum… Inan suni sanci bile zor degildir… Haftamdayim, bebebgimin suyu kritik korkuyorum çok… Zamaninda dogsun da, herturlu sanciya raziyim😅 O yuzden senin korkun bana sinek isirigi geliyor😅