hipregnancy Merhaba sevgili anneler. Böyle bir şey duydunuz mu? Bebişler anne karnında ne kadar çok kalırsa gazı o kadar kolay çıkar, daha iyi emer çene kasları geliştiği için vs. Etrafımda birkaç örneği var merak ettim sizin deneyimleriniz neler?
Durunas hipregnancy Doğruluk payı var dışardaki 1 haftası anne karnındaki 1 günü olarak biliniyo anne karnında geçirdiği 1 gün 1 haftaya tahammül ediyo yani anne karnında daha hızlı gelişiyo bi dktr sayfasında okumuştum
Kbrayankkk2 hipregnancy Hayir ne alaka valla ayni oluyor ya erkende doğum olsa gec de olsa ayni bebek bu baska sey degil ki🤷🏻
hipregnancy Durunas ben de yeğenlerimde falan fark ediyorum da 41 de doğan bebenin gazını çıkarmaya uğraşmıyorlar kendi çıkarıyor resmen, çok güzel emiyor vs. Diğeri öyle değildi belki vardır ilgisi
Lulemom hipregnancy pek sanmıyorum. Çünkü kasları 3. Ayda anca gelişiyor. Ve beynin o kasları yönetmeyi öğrenmesi de biraz zaman alıyor. Beyniyle kontrol edebildiğinde gaz çıkışı kolay oluyo. Koliklik falan ayrı bi durum tabi onu saymıyorum.