annembabam inva ben haftaya kontrole gittiğimde yenidoğan servisindeki hemşire / ebelerle görüşüp soracağım . Bir dünya soru yazdım 🥴
Anne8484 gozde3592 normal 6 numara kilot alsak olmsz mi doğum sonrası yoksa hamile.kilodu mu alayim ben de acaba
gozde3592 Anne8484 doğum sonrası için normal kulot da olur ama doğum günü için ben böyle tercih ettim rahat olur diye düşündüm
Kelebekg https://ty.gl/ofadoy1bxy Ben bunu aldım 4 lü set sonrasında da kullanmak icin insallah kullanışlıdır henüz gelmedi
Deryaturan_06 270902 bunu aldınız mı aldıysanız nasıl bende gri rengini istiyorum ama tereddüt ettim biraz
Laydlittlemouse Bebek emzirme işi olmasa ben evdeki pijamalarımı koyar giderm heralde 😂 hele lohusa pijaması neymiş sırf para tuzağı bence uydurulmuş bir şey. Normal düğmeli bi pijama takımı yeter diye düşünüyorum😂
Berrinkarabudak Laydlittlemouse kesinlikle bende öyle düşünüyorum önden düğmeli beli ayarlı 1 tane aldım bide evde büyük beden aldığım bitane daha var ikisi yeter diye düşünüyorum.
Aysegul9371 Laydlittlemouse sanki benim iç sesim 😀 bende öyle yapıyorum düğmeli yeter o ne öyle dantelli flan hediye paketi gibi oluyo lohusalar hele şu çiçekli taç terlikler pahalı değil fiyatında da değilim ama çok komik geliyo hemsireyim hastanede görüyorum hala tuhaf geliyo bana 😀😀
Minisi Melike6152 trendyolun kendi pijama takımları var Welsoft diye geçiyor düğmeli. Harika ve sıcacıklar,aldım tavsiye ederim 👌🏻
esredn inva üfff ben de aynı durumdayım. İlk gün kanamayı sık kontrol ettikleri için elbise rahat oluyor diyorlar. Pijamayı sürekli git çıkar hele de sezeryansa daha zor oluyormuş.
gozde3592 Anne8484 bende aldım çantama da koydum sezaryenler pek kullanmıyormuş ama normal olurse çok gidiyormuş diye biliyorum bide normal e bebeğin ürünü vardı o daha ince kibar ondanda koydum belki sezaryen olur diye