Kirmizivosvos Melike6152 lcw den iki gecelik ve bir önü düğmeli rahat pijama aldım canım. Ekstra olarak bir beyaz gecelik daha aldım ama o büyük geldi dolapta satışa koydum 🥰
Asudeprenses Ya kızlar ben birini pamuklu, diğerini de polar aldım, acaba yanlış mı yaptım polar alarak,kalın kışlık diye aldım aralığın 22 gibi doğum diye ama ,yakar mı acaba ,emzirirken birde iyice sıcak basıyor🤔
anne-li1 Asudeprenses okuduğum kadarıyla hastaneler sıcak olduğu için polarlar sıcak oluyormuş ama evde giyersiniz en kötü
gokcekubra Asudeprenses Kombiyle ısınıyorsanız, petekler yanacaksa kesinlikle giyemezsiniz yaz ayı gibi emzirirken hem siz hem bebeginiz cok terliyor, atletle bile durursunuz ben öyleydim ilk bebeğimde. Simdi İkinci geliyor hiç kalin bir şey almadım biri kısa kol birini uzun kol pamuklu aldim
Egeninannesi_16 Laleet Melike6152 kızlar ben şirin_butik_bebe hesabından aldım arkadaşım satıyor kendisi şuan çoğunu tükenmiş ama 100 TL ye aldım güpğrlü felan bide haftaya yenileri gelecekmiş takip ederseniz aceleniz yoksa uygun fiyata veriyor
Aycicegim RumeysaNur34 hı anladım canım benim ilk o yüzden bilmiyorum🙏 Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕
anne-li1 Melike6152 ben trendyoldan liraya marka aldim 139 tl ye onu düğmeli. Yıkadım güzel yumuşacık kumaşı filan. Alt pijamasinda yandan lastikli ayarlama yerleri de var bakabilirsiniz
Ezgi3410 Merhabalar Ben de hangi bedeni alacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum Ocak sonu doğumum inşallah ama şuan suyum da azalma var kısa süreli takibe başladık bir an önce herşeyimi hazırlamak istiyorum hareketsiz ve sürekli yattığım için son aylarda çok kilo alırmıyım doğumda ne kadarı gider 🤔🤔
Emine1202 https://instagram.com/elahomewear?utm_medium=copy_link ben iki tane aldım 125 TL’idi kaliteside güzel ben beğendim
DeryAlbayrak26 Emine1202 bende sayfasına baktım çok güzel duruyor fakat kumaşı falan iyi mi güvenilir mi sayfa ?
Euk1709 Melike6152 lcw da cok güzeller var oradan almalısınız işin içine “lohusa” girince fiyatlar artıyor maalesef
GizeMustafa yagmurrorskaya spinal sezeryan oldum canım .spinal yapıldıktan sonra takıldı o zaman hissetmedim ..odaya gelip ayaklarımın uyuşukluğu geçince de çıkartıldı ama çok hafif hissettim acı gibi değildi
Dilosceylan Melike6152 https://ty.gl/mns8mjvwz8 canım ben çok dantel vs sevmediğim için bu takımı aldım sonrada giyebilmek için ve gerçekten çok kaliteli
Mervexxx Melike6152 canım trendyol üzerinden Siyah İnciden siyah Düğmeli uzun kollu aldım birtane pijamaçok güzel gerçekten ve ucuz 🤩 ben 75 e almıştım. Üzerine de peluş sabahlık aldım pembe o da müthiş birşey o ikisini takım yaptım soğuk olacağını düşünerek. Sezeryan yaparsam rahat olsun diye Pentiden siyah emzirme özellikli bir gecelik elbise aldım 40 tlydi oda. Bir olalooktan beyaz yaprak desenli bir kimono, içine de beyaz kısakoklu pijama takımı aldım. Onu da fotoğraf çekilmek için giyerim iyi olursam inşallah 😝