Sivas01 Mrb bebek istediğim için doktora gittim Dr Bana letu 2.5 birde sitolart diye toz bir vitamin verdi adetinin 15. Günü gel dedi gittim sag tarafta yumurtan oluşmus 2 tane dedi kafayı yicem bu ne demek tam açıklamadı bisey yardımcı olur musunuz
Cananyildiz Sivas01 hapı yumurta olgunlaştrmak için kullandn zaten yumurtan olgunlaşmış yani büyüyor catlayabilir diger postunada yazdım. Bide bunu nasıl bilmiyorsunuz çocuk düşünüyorsunuz sonuçta onu anlamadım ? Ilac kullandnz mesela ne icin kullandnz bilmiyor musunuz?
Sivas01 Bir soru soruyorum bin ah işitiyorum bilmiyorsam da soruyorum öğrenmek için cevap vermek istemiyorsanız vermeyin
Cananyildiz Sivas01 canım ben kötü anlamda demedim sadece hap kullanıyorsun bebek istiyorsun yumurtan olgunlaşmış deynce anlamıyosun ona şaşırdım. Doktorun söylemesine gerek yokki zaten olgunlaşmış demiş yani bazı şeyleri de bizim bilmemiz gerekiyor byle basit şeyleri.
Gzmbkr Sivas01 Diğer posttan da yazmıştım sana benim de sağda 2 tane 19 mm oluştu şükür kontrolden 3-4 gün sonra evde yaptığım testlerde yumurtlama gördüm. Doktor gün aşırı ilişki önerdi canım başka da bişey demedi 😇
Gzmbkr Sivas01 Ben sorunca söyledi onuda benim doktorum da uyuz biri canım ağzından cımbızla laf alıyorum