Aysencim Kızlar 12+5 te devlette ikili tarama yaptıracağım fakat devlet cinsiyeti geç söylüyormuş öyle diyorlar. O yüzden cinsiyet için özele gideceğim ama hangi haftada gitsem bilemedim sizce ne yapayım ?
Seymaben Aysencim 16 dan önce tahmin yapılır ama genelde yanlış çıkıyor kesin cinsiyet için 16. Hafta ve sonrasını bekleyin🌸
Calisananne25 Aysencim 16. Haftada tahminim var ama net göremiyorum demişti doktor. Biz tam 20. Haftada öğrendik cinsiyeti inatçı oğlum geç gösterdi 😁
evlatkokusu0806 Aysencim yani belli olmazda garantiye al bence erken öğrenseydim ben rahat edemezdim belki kesin değildir diye
3cocukannesii Gecen hafta 11+4 de gittim özel Dr bacaklarını kapatmış kapatmasa söylerdim dedi, şuan 12+6 bugün tekrar gidecem inşallah görürüz, bizim Dr 12 haftalarda hep söylüyormuş ve de hep doğru çıkıyormuş arkadaşlarım bu Dr gitti hep
esinnnnn1 Aysencim erkek 🥰 girmeden çikolata ve meyve suyu içtim . İçeri girdiğimde çok haraketliydu hemen gösterdi bacak arasını 🥰
bircicekannesii Aysencim Şey ben haftaya 11+5 ken ikili taramaya gideceğim birşey olur mu 12 olmadan gitmekte
Gzdozlm Aysencim normalde özele gidiyorum 11 haftalikken gittiğimde belli değil demişti. Dün devlete gittim 12+1 de kız dedi
Esraameliha Aysencim bn devlet hastanesinde 13 +0 ken erkek oldugunu ögrendim şimdi 16 hafta olduk dün özele gittim %98 erkek dedi küçük bey geliyor
blueberyy00 Aysencim ben hep hemen öğrenecem zannediyordum 😂😂 12 de felan hevesle gittim geldim yok 14 de zorla tahminde bulundu doktor 18 de kesin öğrendim 😂