Ikinciyibekliyorum Balerin 33+4 haftalik hamileyim. Troid ilaci 25 mcg Gyno ferro sanol Coraspin ( 33. Haftada kestim ) Beloc 25 mg Femix ( kestik yerine Solgar verdi) Solgar Magvital 365 Clexane 04 igne her aksam 🤦♀️
karahanzynep Balerin 4 bucuk aylik hamileyim progestan coraspin kan ilaci demir ilaci magnezyum ilaci kullniyorum canim
Habibeseyit Ezgi14 canımm aynı kullaniyorum sen aç karninina mi aliyosun? Ben hicbir sekilde aç alamiyorum sabah kahvaltıdan sonra ikisinide iciyorum faydası yinede olur mu acaba? Doktora sorucam ama yinede burdanda sormak istiyorum
Balerin 22+6 hamileliğim Doktor baya ilaç verdi acaba sadece bende mi bu kadar diye karşılaştırmak istedim kızlar. Demir vegafon Devit d vitamini Magavit magnezyum İ Mom Omega 3 Ve bağırsak ilacım salofalk granül 🙁 Şimdi birde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı mor bi ilaç tek kullanımlık.. ezgi14 habibeseyit
istanbulluanne Balerin 21+5 haftalik hamileyim gyno ferro sanol,ocean mummy,ocean d3 ve magnimore magnezyum kullanıyorum.
ReyhanBozdemir 10 haftalığım hiç bir ilaç kullanamıyorum folik asit bile alamıyorum mide bulantısı yüzünden