zehranurr Nurklc38 ya bunlar telepati yoluyla birbirleriyle anlaşılıyorlar bence. Nöbetleşe çalışıyorlar bi biri uyanıyo ağlıyo bi biri uyanıyo ağlıyo. Uykular haram oldu 😂
Nurklc38 zehranurr Allah sabır versin bacım insanlar biriyle zor uğraşıyor sende iki taneee ikii cadıı😂😂
Aag06 Deletedmom9823 bende gezdim geldim bitti oh sukur 10ay disari cikmam 4gundur heegun fink fink disardayim sanirim dahada izin vermez 😂😂😂😂arabayi alip gidecek galiba yeter bu kadar diye😂
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Üstümde sanki yılların yorgunluğu var aşko bı turlu kendime gelemedim djdhdjdhd geçen kızlarla buluştuk eve gelene kadar anam ağladı ilk defa bebeyle dışarıya çıktım da 🤣🤣
Azizinannesi2 Deletedmom23234 Daha ben dışarı çıkmadım hem benimkide izin vermez herif vesveseli olunca neyi vesvese ederse oluyor 😂😂 yalan söyleme benim damadım öyle şeyler yapmaz abartma yani 😂😂😂
Seda_nrr zehranurr ayyy postu bebe sayesinde yeni görmem 🙈 gazlı bebeyle nekadar iyi giderse işte kuzum 😂 senin nasıl gidiyooor bebişler nasılll
Deletedmom23234 Azizinannesi2 Ahahahha çık diyemem artık havalarda soğudu valla 🤣🤦🏻♀️ kız valla yeni atak döneminden çıktık mahvetti beni 😂😂 benim gelinim napiyooo😍😍😍
Azizinannesi2 Deletedmom23234 Dur bakalım atak döneminde bizi ne bekliyor 🙄😂😂 gelininde ne yapsın ben 1saat kinaya gittim onuda eşimin anneannesine bırakmıştım kinaya goturmedim diye bana küstü 😂😂