zehranurr @Aag06 @Esraali @Deletedmom23234 @Nurklc38 @Deletedmom93428 @Azizinannesi2 @yigitegenin_annesi @Seda_nrr @Deletedmom9823 Kızlaaaar napıyorsunuz nasıl gidiyor
Deletedmom93428 zehranurr gitmiyooor🥴 bir oğlsn hiç mşi durmaz ya Rab🤦♀️🤦♀️ay ben bir tanesiyle baş edemiyorum vallaha sana madalya fslan verilsin 😁
yigitege_annesi zehranurr ay aşkm yiğit egenin annesini etiketlemesizn ama o hesapun şifresini unutum bu yeni hesabı im kullanıcı adımı değiştircem upraşiyroum çalişmalara devam Aag06 Esraali Deletedmom93428 @Azizinannesi2 @Deletedmom9823
Aag06 Ayy napiyim bebemi salliyorum uyusaydi ev isine giriscem her yer heryerde ,sen napiyosun kizlarla 😍
zehranurr Aag06 onlar direniyor ben direniyorum 😂 onlar uyumamaya direniyorlar ben uyutmaya 😂 hayır bide yatırdığım yerde etlerini cimciklemişim gibi ağlıyolar kucağıma alıyorum pis pis sırıtıyolar 😂😂😂🥴🥴🥴🥴🥴
zehranurr Deletedmom93428 sorma bacım sorma benimkilerde hiç durmuyorlar birininde süte alerjisi çıktı oda ondan huzursuz bide birbirinden kolikler. Her şey üst üste kısacası
Esraali zehranurr oy kıyamam bende 1 tane ile yamuldum sende 2 tane Allah kolaylık versin öp beril ile bereni🥰😘😘
Nurklc38 zehranurr yeni uyandım dün gece boğaz yanmasından hiç uyuyamadım çok sinirimi bozdu 🤦🏼♂️🤦🏼♂️😔