Katze8sirac Papatyamm123 @muge1661 @Bebekisteyenn ❤️ Nedense içime doğdu kaç gündür okuyorum inşallah doğrudur
muge1661 Papatyamm123 canım beta değerinin ilk etapta kaç çıktığının bir önemi yok önemli olan yükselip yükselmemesi.. benim yüksek çıktı diye hep yüksek gidicek diye bir kaide yok ki csnım.. ya da senin 14 çıktı diye hep düşük seyretcek diye bi durumda yok.. inşallah ikimizinde sağlıklı döllenmeyse güzelce gün geçtikçe artar🤲🏻 Tek duam bu şuan🤲🏻
Papatyamm123 muge1661 insallah canimm Bende dia edoyorumm 5. Senenin hediyesi bu rabbim insallah nasip etmistir
muge1661 Katze8sirac inşallah canım pazartesi doktorum çağırdı o güne kadar umarım artış olur🤲🏻 Ama olmama ihtimalide var benim problemli biraz durumum. Kısmet bakalım..
muge1661 Bebekisteyenn bebiş var diyebilmemiz için kuzum dahaa çok yolum var😔 pzt doktor keseyi görürse bi ihtimal var ama sonraki muaynede kalp atışını duyup duymayacağımda meçhul… başıma çok geldi o yüzden sevinmiyorum şimdiden canım
Katze8sirac Ama test yaptım negatifti belki de stresten gecikmiştir 🥺 bilmiyorum kafam çok karışık kızlar
muge1661 Katze8sirac canım bu işler belli olmuyor bazen geç döllenme oluyor bebek kendini geç belli ediyor, yada stresten de gecikebiliyoruz.. ama hala adet olmadıysan akışına bırak bekle bakalım, hayırlısı olsun hakkında
Katze8sirac Papatyamm123 canım mfk denesene ek gıda takviyesi öneriyor sperm sayısını ve yumurta kalitesini arttırıyormuş ben 3 gündür kullanıyorum bu ay adet olursam gelecek aya daha hazırlıklı daha vitamin dolu gireceğim