Sedef3437 muge1661 aynı durumu yaşayan biri olarak zor bir durum biliyorum ama inanıyorum yakın zamanda güzel haberler alacağız🤲🏼
Sedef3437 muge1661 26 kasım benim bat,her ay belirtim var aslında öyle hissetmek istediğim için olsa gerek,bu ay farklı olarak aşırı kaşık ağrım var adım atarken bile zorluyor acaba bu kadar kısa sürede böyle belirti olurmu diyorum
keremarasmomm Benimde 20 Kasım adet olacakmışım gibi karnında ağrı var göğüs hassasiyeti var birkaç gündür onun dışında bir şey yok o yüzden adet olacağımı düşünüyorum bu ay da hüsran sanırım 🥺
muge1661 Sedef3437 aslında 10 gün var nerdeyse canım eğer şimdiden kasıklarında ağrı batma hissediyorsan yavaş yavaş yerleşmeye başlamış olabilir. Adetine 6 gün kala erken gebelik testi dene canım.
kemalim01 Sedef3437 benimde kasık ağrım çok oluyor yaklaşık 10 gündür sağ sol iki taraftada kasık ağrısı var bazen zonklama bazen ağrı şeklinde erken gebelik testi silik çıktı var gibi ama günümü bekliyorum belli olmaz çokta umutlanmak istemiyorum
muge1661 Bebekisteyenn yok canım vermicem ya erken bence. Şimdi kan veririm hop regli olurum oyüzden beklicem perşembeye kadat olmazsam adet vericem ama. Sen yaptın mı tekrar ilk idrarla canım
Bebekisteyenn muge1661 kuzum yok ben test vermrye geldim covid testi ya 14.gün yarın işe başlamam gerekiyor işyeri istedi pozitif çıkarsam uzayacak karantina çünkü
Sedef3437 muge1661 İnan’ın adet gecikmesi bile yaşadım dört gün sonu hüsran oldu test yapmaya korkar oldum hayırlısı artık cuma günü bir kadın doğumcuya görünmeyi düşünüyorum bakalım hayırlı haberler alırız
Bfduam muge1661 canim benim lh da olsa çift çizgi insana iyi geliyor di mi:) Güzel haberlerini bekliyoruz, Idrar kokun bebiş habercisidir diye yormak istiyoruz, enfeksiyon ve kist değilse kitinde gayet belli çizgin, Inş bu sefer hcg testinde çift çıkacak🤲
muge1661 Bfduam inşallah canım bu sabah kaset test yaptım ilk idrarla silik olarak çıktı çizgi ama yinede sevinemiyorum bekleyeceğim sonra patt regli oluyorum 😞
Siyahbeyaz03 Misshadow canım mfk doktorun isminin baş harfleri instagrama docdrmfk yaz sayfasinda bilgi vermis
Bfduam muge1661 o silik çıkıp kırmızılar gelince ne demorize oluykr insan, banada olmuştu, ama senin inş gercek gebeliktir🤲 Bu ay yumurtlama takibi yaptırdın mı, yada tedavi?
Sedef3437 kemalim01 inşAllah vardır canım silik çizgi çıkmış😊sabırsızlıkla hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤲🏼 Bakalım bende bu kaşık ağrısı baskı hissi yürümeyle bile zonkluyor dediğin gibi hayırlısı Allah’tan
kemalim01 Sedef3437 amin inşallah hayırlısı olsun sende inşallah pozitif görürsün hakkımızda hayırlısı 🤲🤲
muge1661 Bfduam yaptım canım ovülasyon testi yaptım. Yok tedavi olmadım. Aslında geçen ay dr a gittim rahmimin sol tarafında yapışıklık gördü ama müdaheleye gerek yok kendi kendine geçebilir dedi akışına bırak dedi olursa olur dedi bende bu ay akışına bıraktım ama yumurtlamada yaptım elimde vardı çünkü.. bakalım canım karnımda hafif ağrı var adet olmazsam gidicem teste 😞
Bfduam muge1661 yumurtlamadan itibaren düzenli değerlendirdin mi? Inş birinden birinde kalmışsındır, inş ya kanda da minik belirir, çokça aminnn🤲