Esraustaoglu Anneler merhaba ❤️ 16 haftalık hamileyim dudağımın şiştiğini fark ettim üst dudağım ama sadece üst dudağımın bir tanesi şiş yamuk duruyor gibi oluyor başına gelen var mı yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim
okuyor Esraustaoglu ağrı ve uyuşma var mı? Arkadaşımda gebeli sürecinde bir hastalık cikti. Durduk yere bir yerleri şişiyor. En son dudağı şişmişti. Ama öncesinde uyuşma oluyormuş. Anlıyor sisecegini
Asyaveannesi36 Esraustaoglu bence doktorunuza sorun hamilelikte olabilir ödem gibi bir şey yine erken önlem alırsınız
Esraustaoglu okuyor teşekkür ederim tevasi varmı peki düzeldi mi bir de arkadaşınızın bebeğinin cinsiyeti neydi
okuyor Esraustaoglu erkek bebek. Doğumdan sonra çok azalmış. İlacı varmis ama çok sık başına gelmediği için kullanmıyor. Bir iki gün sonra geçiyormuş şişliği.
Esraustaoglu okuyor benimki de erkek bebek 🥲 bende bir doktora gideyim hangi doktora başvurmuş bunun için bende yardım alayım
okuyor Esraustaoglu önce kendi doktorunuza sorun bence. Alakası bir şeyiniz de olabilir. Gerekirse doktorunuz yönlendirme yapar :)
Esraustaoglu Asyaveannesi36 inşallah ilk defa başıma böyle bir şey geldi çok korktum bide şişmeden bir gün öncesi Mısır patlatması yemiştim tuzlu baya dudaklarım yanmıştı hem üst hem alt dudağım ertesi gün üst dudağımın sadece üstü şişti tek taraflı ama umarım geçer haftaya cumartesi randevum var doktorumla konuşacağım sizede çok teşekkür ederim ☺️
sadanuzunpostalci Geçmiş olsun sizinkinin sebebini bilmiyorum. Ama bende de boyun ve koltuk altımda kararmalar oldu. Şu an 31+6 dayız. Ben geçen haftalarda fark ettim ve şok oldum baya kararmış ve nedenini anlayamadım.
Esraustaoglu sadanuzunpostalci sizede geçmiş olsun hamilelikte herkes farklı şeyler yaşıyor anladığım kadarıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolaylıklar nasip etsin inşallah