BusraTass Tecrübelerinizi paylaşırmısınız 😌😌 refakatçı alıyorlar mı? Ben annemle eşimin olmasını istiyorum bu durumda ne yapıyorlar
Limonveannesii BusraTass arkadaşım Nisan ayında doğum yaptı normal doğumdu onunki ama refakatçi alınmadı hemşirelerin ve ebelerin ilgilendiğini söyledi. Hatta sancısı artınca ebe duş aldırmış ve nane yağıyla sırtına masaj yapıp yürütmüş. Çok memnun kaldığını söyledi doğumdan kısa bir süre sonra da taburcu oldu zaten
Ayse_dnmz0 BusraTass Bes ay önce orada doğum yaptım çok çok memnun kaldım refakatçi alıyorlar doktorlar hemşireler çok ilgili odalar çok güzel temiz ve ihtiyacın olan herşey fazlasıyla mevcut hiçbir sıkıntı yaşamadım o konuda benim sıkıntım erken doğumdu kaybettim 24 haftalıkti rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder
Mom54544 BusraTass 34 gün önce normal doğum yaotim annem sancı da da serviste de yanımdaydı 3 gün kaldık biz sarılık çıktığı için gayet güzeldi hemşireler doktorlar polikliniği begenmiyodum ama doğum katı beklediğim gibi değildi ben felaket senaryosu üretiyodum kafamda Pol böyleyse oralarda aynıdır falan diye ama değilmiş çok iyilerdi hepsi bana karşı
seraygunel Doğum yapanlardan duyduğum kadarıyla sadece sezaryen olursanız refakatçi alıyorlar o da sadece bir kişi. Eğer normal doğum yaparsanız refakatçiye izin verilmiyor.
Mom54544 seraygunel ben 34 gün önce normal doğum yaptım gebe okuluna falan da kayıtlı değildim annem sancı da da yanımdaydı serviste de
BusraTass Mom54544 peki eşiniz gelip görebildi mi acaba? Bir de takipli değilim orada, yinede alırlarmı, yani acilden giriş yapsam?
Mom54544 BusraTass 00.10 da doğum yaptım servise geçmem 2 yi falan bulmuştu hemşireler geç arıyor falan demişlerdi burda annem cantalarin hepsini alıp çıkmıştı sancı odasından doğum başladığında telefonda gidince tabi ben arayamadim hemşirelere habire dedim aradınız mi falan diye geldiler eşimde girdi 1 saat falan durdu geri gitti o yatip dinleneyim diye bende takipli değildim 33.haftadan falan sonra nst lere gittim oraya sadece zaten doguma da acilden girdim akşam olduğu için