Nazoo_00 Ben kullanmıyodum ama kayinvalidem alalim dedi, ben 3u bir arada olduğu için gerek yok diye biliyorum, tuz zarar verir diye de okudum
Selin12- Nazoo_00 canım ben kullanmadım ama komsum fairy kullandım ve bulaşıkları hep çizik içinde kaldı oyuzden bende almadim
ikiprensesannesii Nazoo_00 ben kullaniyorum cnm parlaticiyi cok onemsemiyorm ama tuzu mutlaka koyuyorum yoksa makine bozulyomus yani ben oyle duymustum
Lavantakokusu Nazoo_00 1 kere denemek için aldım memnun kalmadım hem çok kokusu oluyor hemde temizliği güzel değildi nedense
Nazoo_00 Lavantakokusu evet o kokuyu ben de alıyorum, kotu kokuyo cikinca,ama en iyi de o temizliyor, sen ne kullanıyorsun
Calisananne25 Nazoo_00 kullanıyorum ama fairy bitince başka deterjan denemeyi düşünüyorum. Bulaşıkların üzerinde bazen deterjan kalıntısı oluyo ve kötü bir koku bırakıyo makinada
Lavantakokusu Nazoo_00 yalan olmasın migrostan aldım kendi markası sanırım gayet güzel kalıntıda çok kokuda bırakmadı, fiyatı da uygun diğerlerine göre
anneyimmm_ Makineyiilk aldığımızda kurmaya gelen adamlar tuz kullanırsam bardakların çizilmeye başlayacağını yaşadığımız yerdeki suyun yeterince tuz içerdiğini söyledi o zamandan beri kullanmıyorum
Elika0 Nazoo_00 hiç gerek yok canım. Parlatıcı gözüne de ben sirke koyuyorum parlatıcılar da çok iyi değil. Hem makineyi dezenfekte ediyor temizliyor sirke. Ayda bir ya d iki ayda bir de uzun programda içine karbonat ve sirke döküyorum çok az limon tuzu çalıştır pırıl pırıl oluyor içinde kireç falan hiçbirşey kalmaz