Gizem-Erdem2021 Dunden beri asiri bir bas agrisi var uyusamda gecmiyor. Uyandigimda kaldigim yerden devam ediyor hafif azaliyor sonra yine artiyor. 10. Haftadayim. Benim gibi olan varmidir? Nasil cozum bulabiliyorsunuz😳
Bbuse12 Gizem-Erdem2021 14 haftalikkenn çekmiştim tam 2 hafta beni mahvetti sonra geçti kendiliginden
Mikmikbuk Gizem-Erdem2021 Bbuse12 Bende aynı şekilde 14 haftada çok çektim şu an iyiyim çok şükür. Magnezyum eksiliğinden olabilir demişti doktor. Parol almadan geçmedi
blueberyy00 Gizem-Erdem2021 bende aynıyım 18 haftalık olduk biz 17 den beri bir haftadır baş ağrısıyla uyanıyorum uyusamda geçmiyor kafayı yiycem
blueberyy00 Avciii düşük olursa mi ağrıyor yüksek olursa mi her gün baş ağrısıyla uyanıyorum uyusamda geçmiyor benim gün içinde hafifliyor ama yine aynı hafif bı ağrı devam ediyor
Avciii blueberyy00 benim sürekli yüksek hiç düşük görmedim o yüzden düşük olursa ağrıyor mu bilmiyorum ama yüksek olunca gözümü açamıyorum ölüyorum resmen😧 siz ölçün arada bence
Gamze1351 Aynı şekilde bnde çok çektim vlala baş ağrısı nndan 13 hfatad absaladi 16 da yeni yeni azaldı Allah yardımcin olsun 🤲
Zeynepabide Gizem-Erdem2021 benim 5 haftalıkken basladı hala şiddetini devam ettiriyor. Parol hamilelikte güvenlidir. Onu kullanıyorum günde 1 bazen 2. Ve soguk buz torbasıyla basımın heryerine soguk kompres yapıyorum gercekten rahatlatıyor. Birde balkona cıkıp temiz oksijen almakta kesinlikle cok etkili. Gecmiş olsun
PrensesFiona Gizem-Erdem2021 o haftalarda ben de öyleydim canım. Başım tülbent sarıp karanlık odada durmak iyi geliyor. Bol bol su içmek ve temiz hava da tabiki. Fazla tuzlu ağır yemekler yememeye çalış.
Aleyyo-09 Gizem-Erdem2021 bende 12 haftalık hamileyim dediğin gibi geceden başlıyor uyusam da geçmiyor sabah aynı şakaklarımdan sızı başlıyor bol su içiyorum aslında ama neden oluyor bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fatma_nur17 31 haftalığım bende burnumda sürekli yanma oluyor şiddetli kanama değilde küçük küçük kanarmış içten böyle olanlar var mı
Kubrakles Gizem-Erdem2021 ben ilk ayımdan 7.ayıma kadar çektim daha yeni bitti baş ağrım hergün istisnasız sabahtan akşama kadar başım ağrıyordu hiçbir çözüm bulamadım sadece geçmesini bekledim kendimi oraya vermemeye çalıştım telefondan hep uzak kaldım bol su evet işe yaramadı ama denedim 🙂
blueberyy00 Avciii evet bana da öyle geldi normal hatta doktor hamilelikte düşük olsun yüksek olmasın mümkünse diyordu ama baş ağrının sebebi ne bilmiyorum gece burnum çok tıkanıyor doğru nefes alamadığım için heralde artık ona yoruyorum