baysmeri Fatma_6868 inşallah hayırlı evlat olsunlar hep öyle dua ediyorum doğuruyoruz ama en önemlisi büyütmek saygıyla sevgiyle iyi insan olsunlar inşallah
baysmeri esleminannesi_ duam sizinle sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinize kavuşuyosunuz negüzel şipşak girin çıkın doğuma inşallah 😍😍
Kadereymn Halisenur bende pkoluydum canım ama şuan hamileyim. Dua et ve Allaha bırak. Ben düşünmeyi bıraktığım anda hamile olduğumu öğrendim. İnşallah inşallah tez zamann da kabul olsun duaların.
Beyzannns baysmeri migde yanmasından şişliğinden ölüyorum desem yeridir 🥺🥺🤰🏻 Yani son 8 gün ama bilemiyorum nasıl geçicek
baysmeri Beyzannns benimde son 10 gün aynı cümleyi kurdum anneme okadar aylar geçti günler nasıl geçicek bilmiyorum diye migde bulantım ve yanmam beni bitirdi artık hiçbişeyde iyi gelmiyo
Drydgs baysmeri nefes alamama sorunu bir yandan WC ye taşınma bir yandan miğde yanması biraz uyu biraz uyanıklık depresyon time sanırım dogurana kadar sinir hastası olucaz 🤣
baysmeri Drydgs dediğniz gibi uykusuzluk çökertti artık bazen bende nefes alamıyorum ama migde yanmam ve bulantım doguma gidicem 10 güne geçmedi 9 aydır bittim artık da sabır diyorum kendi kendime
Meralaksoy Halisenur canım bendede var polikistik over bende tedavi gördüm olmadı bıraktım şimdi kendiliğimden hamile kaldım çok şükür 🙏 1 buçuk yıl denedim bende
Nurcanatila6 Halisenur bende de vardı hamilelik düşünür düşünmez de hamile kaldım bence çok takmayın çok takınca da engel olur
Nurcanatila6 Halisenur vakti zamabi var demek ki canım rabbim gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 🥰🤲