Ezom baysmeri uyku firarda biraz eşimle oynadim gene yook uykum gelmiyor bilmiyom ne olcak böyle kahtim duşta aldim belki uyurum diye yook maresef
Meralaksoy Halisenur canım bendede var polikistik over bende tedavi gördüm olmadı bıraktım şimdi kendiliğimden hamile kaldım çok şükür 🙏 1 buçuk yıl denedim bende
baysmeri Halisenur polikistik olup gebe kalan çok oluyo ya bir gebenin günlüğü sayfası var Instagram da takip edin
Zeynepaker Halisenur olumsuz düşünmeyin bendede var pko bekarken hangi doktora gittiysem olmaz dedi ilk denediğimde oldu . Allah sanada nasip etsin inşallah :)
Nurcanatila6 Halisenur bende de vardı hamilelik düşünür düşünmez de hamile kaldım bence çok takmayın çok takınca da engel olur
baysmeri OOzge25 insan eşi yanında olmayınca uyuyamıyo gerçekten alışkanlıktan Allah ayırmasın hiçbirimizi
Halisenur baysmeri evet biliyorum o sayfayı bir doktora gidiyordum ama başka doktora gitmeyi düşünüyorum şuan inşallah güzel sonuçlar alırım bende 🙏
baysmeri Ezom belki konuşa konuşa burda uykumuz gelir 🤣benim eşim çoktan daldı uykuya sabah okula götürücek kızımızı görevleri var 🤭
Ezom baysmeri bilmiyomki hele bu tiş mesele maf etti bizi bi damla için aşaği in çik yukarda da iki tane lahavo var ama nedense aşaği iniyom birde olda uyku kaçiyor🤭🤭🤭
baysmeri Ezom çok zor ya iyice şiştim bende zor kalkıyorum yataktan bidaha geliyo inadına ışığı da yak uykun kaçıyo
Halisenur Zeynepaker ben 1 senedir deniyorum hap falan da kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı malesef 😔
baysmeri Halisenur İstanbuldaysanız doktor önericektim ama kafaya takmayın inanın son zamanlar da çok duydum gebe kalan rabbim ol dedikten sonra inşallah hayırlısıyla olur bide kafaya fazla takıp düşünmeyin neyi çok istersek bazen de onunla sınanıyoruz