nefizemoustafa Kizlar ben 39+4 haftalik hamileyim bugün kontrole gittim ama ne acilmam var nede bebek doğum pozisyonu almiş, haftaya gel dedi yine ozaman ben 40 haftalik oluyorum eyer donmese sezeryan mi olmam gerekiyor??
efesmom nefizemoustafa bende 36 haftalık hamileyim bizim bebişte makat geliş doktorum dönmezse sancında olsa sezeryana alırız dedi 🤷♀️ Bende makat geliş olduğum için o dönem annem 1 gün boyunca sancı çekmiş dönmemişim ve sonuç mecburi sezeryan olmuş
-Ozge- nefizemoustafa 35+5te gittiğimde yan durduğunu öğrendim oysaki ne güzel doğum pozisyonundaydı şuan dönsün diye bekliyoruz sabah 11de kontrolüm var 37+3oldum inşallah dönmüştür almıştır doğum pozisyonunu stresten ve heyecandan uyuyamiyorum çünkü bebeğimin ayakları solda kafası sağdaydı yani yan duruyordu ve doktorum sezeryanda bile çok hoşlanmıyoruz bu pozisyondan dedi ben normal doğum çok istiyorum. Hakkımızda hayirlisi inşallah dönerler son doğum anında bile dönebiliyormuş bazı bebekler
Zmrmrt1315 nefizemoustafa ay bende bugün 39+4 oldum dün gittim kontrole bebek pozisyonu ile akakalı birşey demedi suyum biraz azalmış, ben normal istediğimden doğmazsa haftaya kontrole gel dedi. Umarım sezeryana kalmayız 😕
esranur-ekk nefizemoustafa bendede dönmemişti bu hareketi denedim çok şükür doğum pozisyonunda devam ediyor bir deneyin bebişi dönmeyen hanımlar youtube.com/shorts/xX-STdknQP4?feature=share
mekutlu12 efesmom önceki kontrollerinizde bebişin duruşu nasıldı hep böyle miydi? Biz daha küçüğüz 29. Haftadayım ama 13. Haftadan beri her kontrolde bebek makat geliş duruyo alışır da dönmezse diye düşünüyorum hep tekmeleri hep kasığıma yiyorum içerde çok hareketli ama hiç dönmüyo 😅 saçma mı bilmiyorum ama aklıma geliyo işte son anda bile dönebilirmiş gerçi yine de merak ettim
nefizemoustafa efesmom insallah saglikla bebislerimizi kucağimiza aliriz yaa🤲🏻😞 ben özelikle sezeryan doğumdan çok korkuyorum
nefizemoustafa mekutlu12 daha önceki pozisyonu bilmiyorum ben Almanya’da yasiyorum doktorum cok kötü bir doktor hiç bir şekilde ultrason ile bakmiyor bugün de gitiyimde sadece cati muayenesi yapti öyle söyledi donmedi dedi
efesmom mekutlu12 bizimki de içerde oynayıp oynayıp sürekli aynı yerde kalıyo 😂 kafası sürekli sol kaburgamın altında çıkmaya niyeti yok gibi gözüküyor 🤷♀️ Sizin daha var ama dönmesne son haftalara kadarda vakit olduğunu hatta doğumda bile döndüğünü söylüyorlar
Alnes nefizemoustafa ben de almanya da yasiyorum. Nasil yani hic ultraschalla bakmiyo?? siz söylemiyor musunuz extra Ultraschall istiyorum ve bunun icin de 120 euro gibi bir ücret ödüyorsunuz cünkü krankenkasse insgesamt 3 tane Ultraschall ödüyor toplam hamilelik süresince.
efesmom nefizemoustafa amin inşallah 🤲 açıkçası benim her iki doğumdanda aşırı korkum var o yüzden doğumu artık düşünmemeye akışına bırakmaya çalışıyorum 😏 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤰🏻
nefizemoustafa Alnes söyledim yaa bakmiyorr bu saatten sonra birsey goremeyiz diyor 😡 bende diyorum suyuna kilosuna kordon ne durumda diye bakin bakamayiz diyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Çok sinirlerimi bozuyorlar ama maalesef ki son haftalar olduğu için doktor değiştiremiyorum
Alnes nefizemoustafa ben simdi 18+2 im simdiye kadar hep Ultraschall la bakti en son gittigimde 120 Euro ödedim her Termin de Ultraschall a bakilsin diye. Siz kac haftaliksiniz?
nefizemoustafa Alnes evt şükür doğum pozisyonu aldi ama ağrim falan yok doktorum daha 4 gün bekleyelim dedi olmasa suni sancı vericekler