cansuusss Kızlar dün gece suyumun gelmesiyle birlikte oğlumu dünyaya getirdim, doğumdan sezeryandan asla korkmayın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an herşey boş geliyor darısı tüm bekleyenlere 🌸
Zeyzeynoo cansuusss Allah analı babalı büyütsün inşallah sütünüz bol olsun yarasın miniğe inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ebru_d_ Bende bugun dogum yaptım, gecmis olsun size de 🙏 ben bebeğimi henuz kucagima alamadim bize de dua edin inşallah 😞 solunum sıkıntısından dolayı kuvezde su an 🙏
Zeyzeynoo ebru_d_ Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kavuşun en tez zamanda Rabbim şifalar versin sizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tugba_usa ebru_d_ Insallah hayirlisiyla gecicek uzme kendini hayirli olsun Rabbim hayirli evlat eylesin 💜
ebru_d_ Zeyzeynoo amin inşallah arada sagiyorum ama henuz gelmedi maalesef sutum bebegimi de goremedim hala 😞
cansuusss Tugbaysma aslında normal olacaktı fakat 8 cm açılma varken bebeğin kordonuum boynuna dolanmış olduğunu gördük ve acil sezeryana alındım
Zeyzeynoo ebru_d_ gelir Allah’ın izniyle merak etme sütünde gelir bebişinde gelir Allah büyük sen stres yapma yeterki arkadaşım