evlatkokusu0806 Yatağıma giriyorum abartısız 2 dakika anca uzanıyorum doğruu tuvalete ama sürekli töbe yarabbi uyuyamadım ben kızlqqr bir türlü 😃😃 kalktım en sonunda püskevit yiyorum birde ben çok üşüyorum çorap morap yok ondanda olabiler m
Deletedmom154 evlatkokusu0806 tuvalet ve üşüme konusunda aynıyız 🥴tuvalet kapısının önüne yatak yapicam az kaldı
_Aysgll_ evlatkokusu0806 Ayy aynı bennn 😂 Ya bı yatiyim geri zaten olmuşuz dünya kadar yatıp kalkmam bile bı vakit alıyo 😂 az yatiyim bı soluk alıyım tekrar tuvaletim geliyo sürekli aynı döngü
Emleyla evlatkokusu0806 31 haftanın icindeyim gece susuyorum su ifiyorum içer içmez lavabo yada uzandigimda bebek hareketlenir sert oluyor oturuyorum meğerse idrarın gelmiş anlamadım,😁
Gzmysf1608 11 de yattım 3 saattir yarim saatte bir tuvaletteyim gerçekten uyku bölünüyor sinir oldum kalktım oturuyorum bende şimdi de gelmiyor lanet 🤣🤣
nvn-mutlu evlatkokusu0806 🤦🏼♀️ Bide ben her tuvalete kalktığımda su içmek istiyorum bu sefer daha çok kalkıyorum kısır döngü gibi 😄