Busra2013 nebs sezeryanmi normalmi sezeryansa agri oldumu ve neden sezeryan olfunuz normal ise agri cokmuydu zor ciktimi ha bu arada allah anali babali buyutsub insallaj saglikli olsun
evlatkokusu0806 nebs Allah analı babalı büyütsün inşallah Bende sürekli idrara çıkıyorum normal olduğunu biliyorum peki üşümekten ayağı üşütmekten de idrar çok gelir mi uyuyamadım bir türlü sizde de öyle oldu mu geçniş olsun bu arada
nebs Busra2013 ikinci çocuğuna hamileydim tam 40 haftalık normal oldu canım evde sancilarimi çektim hastane gittim 2 saat sonra doğumum oldu ilki daha kolaydı sanki çünkü tecrübesiz din bilmiyordun ne yalan soylim bunda biraz zorlandım
Busra2013 nebs kolaymi cikio nasil sy sllahim normalden cok korkuom yurt disindsyim burssi zorls normal yapio bi sorun olmadikca nspcm bilmiyorum dikis atilarmi yirtilarmi
nebs Busra2013 hiç korkma sakin video filanda izleme herkesin doğumu kendine göre sakın panik yapma bende korkuyordum inan ilk ya anlamıyorsun bile Allah kolaylık veriyor
Dcle0021 Busra2013 benim oğlan da gelmek istemiyor heralde cumaya kadar gelmezse bende yatış olucak senin ki kaç haftalık?