ozgeege Kızçelerim eşimle çocuk istiyoruz geçen ay ilk denememiz oldu ama negatif oldu. Silik çizgili idrar testleri mi dersiniz bel ağrısı kasık ağrısı mı dersiniz lekelenme mi dersiniz hepsi oldu bende kesin hamileyim dedim ama değilmişim 1 gün gecikmeli adet oldum normalde hiç gecikme olmaz çok düzenli adet döngüm 31 günde bir olur. Bu ay tekrar denedik yumurtlama günüm 28 temmuz ama 29 Temmuz’dan itibaren adet belirtilerim olmaya başladı kasık-bel ağrısı vs. ve adetim taaa 11 Ağustos. Bu kadar erken olması normal mi? Normal de hiç bu kadar erken olmazdı. Ayrıca tırnaklarımda dün itibariyle siyah küçük çizgiler de çıkmaya başladı gebelikle alakası var mıdır 🤷🏻♀️🙇🏻♀️ Beni aydınlatır mısınııııız?
Tekinnn ozgeege canım tırnak konusunu bilmiyorum ama benimde adetim 14 ağustos. Kasık ağrısı falan yok sadece şiddetli bel ağrısı sanki hasta oldum olcam gibi.. bi arkadasım sen hamileain bak gör bende senin gibi oldum diyor ama ben sanmıyorum olacağımı ümitlenmek istemiyorum çünkü
Seyma18 ozgeege valla ilk defa duydum bunu cnm. Benimde ayak başparmagimda siyahlık oluştu hamilelikle mı ilgiliymis 😮🤔
tomurcukannesi ozgeege benim parmağımda aniden ben çıkmıştı. Hamileliğimi Öğrenmeden 1 hafta önce☺️ Bilmiyorum olabilir belki
Merveemervee İlk defa duyuyorum böyle bişi yaşamadımm umarım hamilesindir ama kendini çok dinleme, ne olursa olsun dediğim ay hamile kaldım.. Ve hiçbir belirti yaşamadım adet 1 hafta geçikmedikçe belirtiler başlamıyor canım. Allah gönlüne göre versin
ozgeege Merveemervee inşallah canım benim çok istiyorum ama bu ay zaten kafamı rahatlatmaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum ama böyle bir değişiklik farkedince nete baktım hamilelikten olabiliyormuş yazıyodu kafam karıştı 🤷🏻♀️ İnşallah vardır 🙏🏼🙏🏼
ozgeege Ezgi14 muhtemelen kuzum ama inşallah hamileyimdir geçen ay psikolojikmiş belirti dediklerim o yüzden bu ay takmamaya çalışıyorum
ozgeege Tekinnn bana da diyenler oldu canımcım da rahim kendini hazırlıyor folik ast kullandığın için de olabilir dediler ya da yumurtlama zamanında da oluyormuş ağrı bilemedim valla bende 🤷🏻♀️
EsraSevenBaran Benim adet tarihim gelmeden önce belirtiler vardı belirtilerimde kasık ağrısı (bazen batma şeklinde bazen adet ağrısı gibi be genelde sol kasığımda) göğüslerde aşırı hassasiyet ve gözle görülür derecede büyüme, ve normalde diğer adet belirtileri vardı ama adetim gecikti ve hamile kaldığımı öğrendim inşallah sende hamilesindir canım hayırlısı olsun
ozgeege EsraSevenBaran inşallah canım benim amin bende de aynı belirtiler var ekstra olarak baş ağrısı karında şişlik hissi filan adet günümü bekleyip kan testi yaptırıcam inşallah güzel haberler veririm bende sizlere 🙏🏼🙏🏼 Sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini canım 🙏🏼🙏🏼
Glitter Tekinnn artik mi? Folik asiti gebelikten en az 3 once kullanamaya baslamaniz gerek ve ilk 3 ay da kullanacaksiniz. Daha sonra multivitaminlerin icinde de gunlyk alinmasi gereken doz oluyor
ozgeege Seyma18 valla internette öyle bişey okudum kuzum da bilemedim 🤷🏻♀️ bi anda oldu hamilelik şüphesi yaşarken bu olunca acaba mı dedim:)
ozgeege tomurcukannesi ayyy inşallah benim de öyle birşeydir canım kan testi yaptırmak için sabırsızlanıyorum :) daha 11 Ağustosa çoook var 😂🙈
Glitter ozgeege kendini psikolojik olarak bu durum icine sokuyorsun muhtemelen. Daha yeni denemeye baslamissin, bu kadar beklenti icinde olup stres yaparsan isini cok zorlastirirsin. Rahat ol, normal regl gununu bekle
ozgeege Glitter Geçen ay çok stres yaptım ağladım ettim sonra kendi kendime dedim ki daha ilk deneme hemen olacak diye birşey yok dedim bu ay daha az düşünmeye çalıştım kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ne kadar olabilirse 🤷🏻♀️🙈
ozgeege Yumurtlama günüm 28 temmuzdu bir sonraki adet tarihim 11 ağustos. Ne zaman kan testi yaptırsam öğrenirim 🤷🏻♀️🙈
Glitter ozgeege reglin gecikmeden yapma canim. Duzuk oranda ciksa bile surekli gidip 2 gunde bir kan vermen gerekecek, yorucu bir surec. Reglin gecince 2 gun sonra idrar testi yap 1 hafta sonra da kan testi yaparsan oranlar daha gercekci olur
Tekinnn Glitter biliyorum 11 aylık tedavi sürecinde kullandım. Şuanda Bebeğe tedaviye dair hiç bişey yapmıyorum bıraktım herşeyi oyuzden artık dedim
ozgeege Glitter dimi doğru söylüyosun sabretmesi zor olsa da beklemem gerekiyor sonrası dediğin gibi yorucu bir süreç.. Peki 2 günde bir kan vermek gerektiğinde hep kan vermeye özele gidemiceğimiz için sağlık ocağından mı yaptırıyoruz canım onu da merak ediyorum. İnşallah görürüz o günleri de tabi 🙈