Busranze97 Rabbim hepinizin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sağ salim kucaginiza alın 💐Bizimde oğluş olacak inşallah Aybars hoşumuza gitti ona karar verdik 🤭
Zehrayenianne Talhaaam ben babasının ismini koyacağım inşallah İLKER 💙 bu arada 39+5 iz doğarsa koycaz 😂
Deniz1121 Bizde Miraç koyacağız:) 2.isimde istiyorum son zamanlarda ama ne uyar bilemedim:) düşüncelerim 1) Miraç Aslan 2)Miraç Ahlas Önerisi olan?
Yenianneadayi2208 Talhaaam Yağız , Yiğit, Kerim, Yusuf, Emir , Efe, Uras İki isim düşünüyorsanız da ; Yağız Ömer Yiğit Hamza Yusuf Efe Yusuf Alp Çınar Ali Yağız Ali gibi gibi bir sürü alternatif var 😊
Elif060 Bizimde cinsiyetimiz belli değil bir kızım var şimdi hep erkek ismi düşündüm ama hiç Kız ismi oturmadı aklımda eğerki oğlumuz olursa Burak Eymen veya emir berke koymayı düşünüyoruz kızımda berrak naz ikisinin ismi birbirine yakışsın isitoyrum ama bakalım hayırlısı 😊
elanurrerarslann-44 Benimde oglum olacaak nasipse Talha Sinan koyucaz sinan kayinbabamin ismi yakismadi gibi alismaya calisiyorum talha ismini de kime desek söylerken zorlaniyorlar biraz icime sinmiyor ama artik degisme sansim da yok alışmak zorundayım esim cok istiyor hayirlisi Ali ismi cok hos dusunebilirsiniz bence 🌹
ikizlerinannesiiii Ceyduygu aynen ilk hamileliğin peki sizin?. Ya biz eşimle Kaan/Çağan düşündük ama kararsiziz
Ceyduygu ikizlerinannesiiii Benim 3 yaşında bir oğlum daha var. Biz hiç karar veremedik. Babam Poyraz-Ayaz olsun dedi birazcık onu begendim ama tam olarak içime sinmedi çok zormuş ikiz bebeğe isim bulmak
Mugomugo Bana da Ali ismine yakışan 2. İsim önerisi yapar mısınız kizlar düşün düşün bı hal oldum artık 😔 (Poyraz,Çınar, Rüzgar,Yağız istemiyorum) Yiğit çok güzel ama yiğenimin adı 🙋