Gizemcetinn Kızlar 20 lik dişim ağrıyor 33+1 deyim ağrı akşamüzeri başladı şuana kadar devam ediyor şiddetlenmeye başladı bildiğiniz bir şeyler var mı nasıl geçer bu ağrı
cinardefnemoms Gizemcetinn dişlerini fırçala gargara yap canım sonrada bir adet parol geçmiş olsun çok kötü 20 lik dis ağrısı benimde hep ağrıyo 😔
MoM173 Gizemcetinn ağrıyan tarafa buz koyun ben üç aydır cekıyorum 20 lik diş sıkıntısını eğer kanarsa sürekli sende kanat bir süre sonra duruyor daha yeni geçti benim de
MoM173 Gizemcetinn gebelikte karanfil yağı yada başka yağlar çok önerilmiyor kimyasal içerdiği için içeğini araştır bence doktor da anestezi çok fazla olacağı için cekmiyor doğumdan sonra dedi benim doktorum
Gizemcetinn Faddoli23 ayy evde yok ki yarın eşime aldırayım umarım iyi gelir doktora gitmek istemiyorum
Mom3834 MoM173 sadece gebelikte değil genel olarak o tarz bitkisel şeyler ağızda önerilmiyor burda söylerken dilimde tüy bitti nerde diş postu görsem biri cıkıyor sarımsak koy karanfil yagı sür ay nerden ogrenmisler 🙄😳
Lavantakokusu Gizemcetinn 1 aydır çekiyorum üzerine basamıyorum artık, aynı haftadayız doğumdan sonra genel bir bakıma girmem gerekiyor sanırım 😩
Asl00 Canım ben 35 haftalık oldum. 21. Haftadan beri ara ara çekiyorum. Fırçalayıp tanflex diye gargara yapıyorum . Çok faydasını gördüm doktorum bakıncası yok demişti gangar için ama sen kendi doktorunada danış
Yenianneadayii Gizemcetinn kesinlikle dışarıdan buz tut anında o kadar rahatlatıyor ki herşeyi denedim beni uyutan tek şeydi
ZeynepPayam Gizemcetinn şuan tamda diş ağrısı çekerken bu posta denk geldim cnm gece uyutmadı ağrısı daha önce hiçde diş ağrısı çekmedim dikkat ediyorum genel olarak dişlerime ama dünden beri bitirdi beni bu 20lik diş ağrısı sanırım apse yapmış benimki şişliği fark edebiliyorum ağzımı dahi açamıyorum az önce gargara yaptım fayda etmedi çok kötüymüş gerçekte bu diş ağrısı 😩
Elizbsra01_ ZeynepPayam Bence direk doktorunuza danısıp gebelerin kullandığı antibiyotiklerden kullanın başka türlü geçmiyor çünkü agrısı. Aynısını 2 hafta önce yaşamıştım gece uyuyamıyordum bile agrıdan.
Merveikratanem Gizemcetinn Allah yardımcın olsun canım bir yemek kaşığı sumak bir tatlı kaşığı karanfil bir kaç tane limon tuzu at biraz su koy kaynat sonra ılıkken gargara yap ağzının içinde iltihap varsa söküyor ben geçen cumartesi çektirdim hep ağzıma vurdu yara oldu
ZeynepPayam Elizbsra01_ ben geceleri de geçtim 3 gündür hiç durmaksızın zonkluyo resmen doktoruma gidicem zaten çok kötü bi ağrıymış cidden ilk defa diş ağrısı çekiyorum😐