isilbydr Kizlar dün geceden boğazım kaşınmaya başladı. Boğazım şişti ve şuan deli gibi burnum tıkandı. Ağzım açık nefes alıp veriyorum 😝 tam bu emoji gibiyim. İçinizde ilaç kullanmadan bu durumu atlatan var mı ?
Gulben54 isilbydr bende aynı şekilde 4 gündür burnum tıkalı geceleri uyuamıyorum birde ağız kuruluğu oluyor doktora gittim hiçbir ilaç yaşamayacağını söyledi gebelikten dolayı geçmesini bekliyorum mutusz bi şekilde:(
TueAltunta isilbydr bende 2 haftadır öyleyim kendimi çok kötü hissettiğim akşamlarda parol içiyorum ertesi güne biraz daha iyi oluyorum. Bide nane limon iyi geliyo
Derin0712 isilbydr cold mix damla al allah razi olsun o damladan sayesinde rahat uyudum kac gundr bnmde butun solunum yollari tikim tikim tikali yakama yastgima damlatıyorm aciyor
Mavisayse isilbydr şuan aynı durumdayım canım bride Burun bandı al çok iyi geliyor onun dışında malasef önerim yook 😔💝
Sekrkzim Bnde günlerdir öyleydim valla breathe right burun bandı kullandım kac gündür tek rahatlatan oldu
isilbydr Sekrkzim olmadı nöbetçi eczaneden temin edeyim şuan mahvolmuş durumdayım. Çok geçmiş olsun canım sana da
isilbydr Gulben54 şuan seninle aynıyim birebir ağız kuruluğu boğaz ağrısı kaşıntısı burun tikanikligi sanırım birazda ateş var dudaklarımda kuruyor. İnşallah çabuk geçer 🙏 Rabbim yardımcımız olsun 🙏🙏🙏🙏
isilbydr TueAltunta sansli gebesin benim gözümde 😍😍 Ben mide bulantı hapi alıyorum günde 4 adet prilam ve mide asitlenmesi için rennie Duo kullanıyorum 🙄🙄 Mandalina portakal nar limon nane sarımsak soğan asitli ne varsa beni öldürüyor beterinde beteri oluyorum. Taze zencefilden deniycem şimdi çay yapmayi umarım iyi gelir. Sende Şifa bul biran önce 🐣❣️
Ozgrrr TueAltunta bnde geberiyorum şu an üstüne kustum da 😭😭28 aylık kızımda hasta delirmek üzereyim 30+5 oldum kadın dogumcu ilaç vermiyor nanay olacaz bak uyuyamıyorum.
isilbydr Derin0712 faydası varsa ne mutlu 😍😍 Burun banti ya da cold mix ikisinden birini aldırcam eşime. Tıkanıklık yüzünde baş ağrısı olursa diye korkuyorum 🙄😭😭
Derin0712 isilbydr vallahi alev cikiyor agzimdam burnumdan bant denemedim bnm iiki cocum daha var cold mix hayat kurtariyor bebege bile kullaniliyor alin bulunsun yakana damlatiyorsun bir dk aciyor
isilbydr Derin0712 teşekkür ederim 😘 Eşime kıyamadım o kadar güzel uyumuş ki eczaneye gider misin diyemedim. Biraz daha beklicem tuzlu su çektim inşallah azicikta olsa geçer
Cotanakk isilbydr bende günlerdir aynı şeyi yaşıyorum bir süre sonra öksürük başlıyor yani bende öyle oldu ve öksürük de kolay kolay geçmiyor maalesef :(
isilbydr Cotanakk bende tam tersi oldu canım 😭😭 pazar pazartesi kuru öksürük oldu önce dün gece boğaz kaşıntısı bugün de böyle. Ben 3. Ayimin içindeyim henüz umarım bir sıkıntı olmaz