Mrvtnl Karamkara nasıl almıyolar ya saçmalıga bak devlet hastanesi miydi? Benimde nst de bi tane sancım çıktı diye hemen açıklığa bakmak istedi ebe ben izin vermedim doktor sonuca normal dediği için 🤭
Karamkara Mrvtnl ozamanlar pandeminin başıydı ondan kim gelse hemen geri gönderiyolardı.. Evet devlet hastanesiydi…ama her şerde bir hayır vardır derler ya iykide almamışlar en azından sancımı evde çekmiş oldum..
Mrvtnl 2prens-annesii aynn öyle bi de insan tedirgin oluyor acaba dogum başladı ben mi bilmiyorum açıklığım oldu mu suyum mu gelecek vs vs yürüyüş e yalnız çıkmaya korkuyorum her an suyum gelir mi diye🤭
Mrvtnl Karamkara anladım canım hakkında hayırlısı olmuş🥰 ama helal olsun kendi çabanla dogum yapmışsın tabi önce Allah ın izniyle ❣️
Karamkara Mrvtnl teşekkür ederim.. Rabbim sanada banada tüm bu durumda olanlara hayırlı acısız doğumlar nasip etsin inşAllah🥰
Eynur_2147 Mrvtnl tek seferde mi geliyo peki yoksa sürekli mi geliyo 39 haftadaym benim afedersiniz çok yoğun kıvamsı akıntı var bide iç çamaşırım çok ıslanıyor anlamıyorum
Mrvtnl Eynur_2147 okuduğum ve anladıgım kadarıyla kişiden kişiye değişiyormuş canım bu nişan doguma kadar lekesi devam edende var tek seferlik gelende ☺️ne renk sizin akıntı benimde nişan geldikten sonra akıntım arttı
Zeynepensar Hat90 adet olacakmısım gibi bel ve kasık agrısı wardı işk oglumda suan da da aynıyım hep agrım war😩
Zeynepensar Hat90 bizim bugun 21 haftalık oldu acıkma olması suan için bana sıkıntı😔 inşallah yaklaştıysa sizin olur
Hat90 Zeynepensar siz bol bol yatın kalkmayın kabız yapacak yiyecekler yemeyin baskıyı min da tutun ayaklarınızı dikin banyo yaparsanız ılık su ile yıkanın inşallah vaktinde hayırlı sağlıklı doğumunuz olur bol bol dua dinleyin okuyu.