Mrvtnl elifanne7 maşallah saglıcakla büyütün inşallah 2 hafta çok uzun bi süreymiş ama zamanında da dogmuş 🥰 bende 40 hafta olsun istiyordum hayırlısı artık kaç günde dogacak bakalım nişan gelince de insan tedirgin oluyormuş
elifanne7 Mrvtnl yok hiç tedirgin olmayın önemli olan suyun gelmesi su geldikten sonra geciktirmeden hastahaneye gidin kesenin ağzı açıldığı için bebenin mikrop kapma olasılığı yükseliyormuş
Mrvtnl Calisananne25 inanın bende bilmiyordum çevremde kimseden de duymamıştım nişanı gelen benim başıma geldi lekelenme tarzı sümüksü bi akıntı geliyor benimki kahverengi pembe renk arası bişeydi agrısız oluyor
Calisananne25 Mrvtnl çok teşekkür ederim canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
Mrvtnl Zeynepensar Allah razı olsun 🤲🏻 kişiden kişiye göre değişiyor o halde bu nişan olayı Rabbim darda koymaz inşallah 😔 nasıl ilerledi peki açılmamız var mıydı suyunuz ne zaman geldi şu an da sancıdan önce su gelmesinden korkuyorum
Zeynepensar Mrvtnl 1 hafta agrım wardı normalde 31 haftada 3 cm açılmayla imza ile ewe geldım 36 haftaya gırdıgı gün artık durmak istemedi oğlum hastaneye gıttıgımde10 cm acılma wardı 6 saat sonra su geldı doguma aldılar
elifanne7 Mrvtnl evet suyum geldikten sonra sabaha kadar acıtmıycak şekilde hafif adet sancısı gibi sancım oldu saat 9 da hafifi hafif sancılar başladı saat 2 de doğum yaptım
Zeynepensar Mrvtnl amin inşallah suan 7 yaşında sizde hayırlarla kucagınıza alın inşallah korkmayın zaten o bişekilde yolunu buluyo
Seydadilek26 Mrvtnl o hiç belli olmaz canım belki hiçbirini de yasaMazsin acilman olur oylelikle doğum başlar herkeste farklı ilerleyen durumlar bunlar
Elfelf475 Mrvtnl ben 1 hafta sonra yaptım benimki çatı muayenesinde doktorun eline gelmişti 7 gun sonra da doğdu 👶🏻
Aselinkooo Mrvtnl açılma nisandan sonra oldu. 3 cm kadar. Gece geldi öğleye kadar 3 cm Di. Öyle suni verildi. Su gelmedi doğuma yakın patlatıldı. Su patlatılınca da açılma ilerliyor. 6. 7cmden sonra suyu patlattı çünkü ilerlemesi için