minikkoalammm Kızlar sezeryan olucam 32+3 üm kaç haftalıkken çantamı hazırlasam iyi olur herşeyimiz tam sadece çantamız hazırlanıcak
cinardefnemoms minikkoalammm Herşeyin hazırsa çantayı hazırla dursun canım . Bende 32+6 yım kendi eksiklerim kaldı onlarida bi kaç güne tamamlayıp çantayı hazirlicam
Guldanee minikkoalammm bence 35 36 da hazirlasaniz iyi olur hazirlayip bir kenera koyun dursun ne olur ne olmaz bu bebislerin ne zaman gelecegi belli olmuyor bazen 😂😍
Zeynpnurr minikkoalammm 33. Haftada hazirladm koydum bi kenara. Her ihtimale karşı çok geç olmadan hazirlamak lazm bence
minikkoalammm cinardefnemoms kimisi çok erken kimisi hazırla kimisi de doğuma yakın hazırlarız diyor bende hazırlama taraftarıyım gerçektn bebişlern ne zaman geliceği belli olmuyor
Guldanee Guldanee Benim onerim bebegin giyeceklerini ayri bir kese yapmaniz mesela bebegin ilk giyecgi kiyafeti ayri bir kese gerisini baska bir keseye koyarsaniz daha rahat oluyor yaniznda kaln kisi daha rahat bulup giydiriyor.
Nazan12 Guldanee bende öyle düşünerek zarf bir yüzü seffaf hurçlardan aldım. ÜZerlerinede etiket yapmayı düşünüyorum.
cinardefnemoms minikkoalammm yok yok sen hazırla beklenmedik anda geliyo bebek canım tarihî belli olmuyo ki hem hazırla şimdiden kafan rahat olsun benim ilk doğumda aniden geldi oğlum erkenden çantam hazırdı o yüzden rahattım ya hazır olmasaydiiii
poyraz_5652_ minikkoalammm biz 36 hafta olduk Herşeyimiz hazır çantayı yeni sipariş verdim gelir gelmez paketleyip yerleştirdimmi Bi eksik kalmıyor Doktorum ilk gebelik olduğu için 40 haftaya ancak gelir bebiş dedi birazda o yüzden çok acele etmedik
minikkoalammm poyraz_5652_ açıkcası her doktor farklı şeyler söylüyor insan o yüzden hangi birine inanıcağını şaşırıyor doktor 40 ı bulur gelmesi der bebek beklemez hazırlıksız yakalanmkta kötü olur
mathildaa minikkoalammm 32-33 hafta gibi hazırladım ben kalan bi kac eksigimi gordum onlari tamamladım sonra. Cok agirlasmadan hazırlayın derim… iyiki yapmışım diyorum simdi ütüyle uğraşacak halim yok
SEmerry Ay ben 34+4 oldum hala daha kıyafetleri bile yıkamadık bir de SeZeryan olucam 3.gebeliğim 6 yada 8 aralıkta bu nasıl bir rahatlıksa bende ki 🤣
Mom3834 minikkoalammm hazırlayın… ben 32 de hazırladım. 1,5 hafta sonra enerjim bitti suan cok agırlaştım hiç bişey yapmak istemiyorum bel ağrısı da bonusu… hemen hazır edin derim :)
minikkoalammm Mom3834 evet zaman geçtikçe insan ağırlaşıyor 2 adımla bile nefes nefese kalıyorum hazırlim ürünler gelince bende kenard dursun hazır değil telaşesine girmem en azından
btl-34 minikkoalammm 34 haftalık hamileyim bebişin ütülerini daha bu gün bitirdim yavaştan hazırlamaya başlayacağım kilitli şeffaf poşetler aldım kloroplastın bezini zıbınını ve kıyafetini içine koyup kilitlemeyi düşünüyorum düzenli olsun diye sizede fikir olsun 😇
cinardefnemoms minikkoalammm Hazırla dursun o yüzden canım bide zaten ağırlaştk onu bile hazırlamak zor gelicek 🙄😂