Hatice1803 Merhabalarrr 37.6 gunluk olduk demin bembemsi akıntı vardi çamaşırımda dogum habercisimidir
portakalcicegii Hatice1803 doğum haftalarındasınız. Doktorunuza bildirdiniz mi ? Sancınız falan var mı ? Yada alttan muayene mi edildiniz ?
Ceyduygu Hatice1803 Doğum habercisi olabilir ama genelde doktorlar hemen gelmeyin der bu tip durumlar için. Sancınız olursa kanamanın rengi koyulaşırsa veya artarsa gidebilirsiniz. Tedirginim diyorsanız içinizi rahatlatmak için de gidebilirsiniz tabii
Esss48 Hatice1803 nişanınız gelmiş olabilir, alttan muayene edildiyseniz muayene sonrası gece vakti hafif kanamam olmustu oyle bir sey de olabilir
Caglarass Hatice1803 Koyu, jelimsi kivamdaysa nişandır. Normal akıntıysa açıklığa işaret olabilir 😊 Sağlıkla gelsin
Hatice1803 portakalcicegii bugün dokturdaydim aslinda nst de kasilmam vardi ama akıntı yeni oldu çok bisey de degildi
Hatice1803 Ceyduygu teşekkür ederim tedirgin degilim ilk oglumda bişey görmedim direk doğuma gitmistim sanci ile bu biraz daha farkli geciyor
Ceyduygu Hatice1803 Benim ilk doğumum da kanama ile doğumum başladı ama benim kırmızı renkli ve çok fazlaydı. Pembe renk genelde risk olarak görülmez. Sağlıcakla kucağına al inşallah:)