BirPatiSever Yaşayan var mı kızlar. Sağ yukarı tarafta çok ağrım oluyor. Biraz da şişmiş gibi. Batma ve yırtılma hissi bile var. Yaşayanlar doktorunuza sordunuz mu ne dedi.
nlycltk BirPatiSever canım detaylıya girdin mi benim de sağ yukarı kısımda ağrı oluyordu ama çok değil detaylıda safra kesemde taş çıktı benim bende 25 haftalığım
Cotanakk BirPatiSever benimde sırtımın sağ üst tarafında çok ağrım oluyor vücudun ağırlık sistemi değiştiği için galiba bazen geçer gibi oluyor sonra tekrar geliyor
BirPatiSever nlycltk detaylıya girdim bi sorun çıkmadı çok şükür 🙏 ama o zaman ağrım yoktu sanki öyle hatırlıyorum
nlycltk BirPatiSever belki o olabilir dicektim benim yok denecek kadar azdı bide hiç mi ağrı sızı yapmadı dedi hatta çeken bende yoo demiştim 😂 ama gebelikte oluyor heralde bu durum gibi ağrılar kendini yorcak bişey yaptın mı bol bol dinlen bakalım belki geçer
Htc-28 Benim öyle olmuştu ve tüm hamileliğim boyunca çektim kaburgalarımın açıldıgını bile hissediyordum ben ama doğum yaptım herşey geçti şuan hiç agrı yok
BirPatiSever nlycltk sürekli değil ama akşam saatlerinde özellikle yemekten sonra falan daha çok oluyor
Meryeminannesi1- Ben senin haftalarından beri düzenli olarak bahsettiğin ağrıyı hissediyorum 28.haftada yım hala aynı şikayetim var bebeğin kızsa hep sağ tarafta duruyor ve kasıldığı zaman öyle hissediyorsun ciddi birşey yoktur
BirPatiSever Meryeminannesi1- evet bebeğim kız. Doktor da büyüdüğü için oluyor dedi pek üzerinde durmadı. Karaciğerden korkuyorum çünkü enzimlerim yüksek. İnşallah dediğiniz gibi önemli bişey yoktur. Siz sordunuz mu doktora ne demişti.
BirPatiSever Cerensultan yok kusmuyorum nadiren midem bulanıyor ama. Bebekten dolayı mı çatladı kaburganız 😨😳