Selime28 Muhammedimm Allah allah kanaman geçtiyse neden risk devam ediyo acaba başka sıkıntımı gördü bana kanama alanı bitince korkulucak bisey yok demişti
Selime28 Muhammedimm iş yaparsamizda bence ya kendinizi çok yormayin yada doktora tekrar gidin iyice aydınlatsın sıkıntı neymiş Allah korusun iş güç olmadan olmuyor ama bebeklerimiz daha kıymetli Allah korusun
Muhammedimm Selime28 aynen öyle walla unuttum bende sormayı kanama geçmiş dediğinde tehlikem de geçmiş diye düşündüm kendimce , ama dikkat etmek en iyisi ne olur ne olmaz diye
Sayee Elvincagan Tazeanneasli18 8 haftalıkken banada olmuştu ama progestan kullandım doktorunuza mutlaka sormalisiniz
seon90 Tazeanneasli18 progestan kıllanıcaksın büyük ihtimal canm.endişelenme bende kanama olmuştı vajinadan ve kese etrafındada kanamalarım vardı ama progestan kurtardı canm.şuan oğlum 4 yaşında.stres yapma yeter
Asliveannesi Tazeanneasli18 bende oyleydim doktor fitil verdi iliski yasak dedi agir is yapma dedi bir ay sonra gel dedi kulandim gitim iyi gitmis dedi o kan akarsa bebek düser dedi sukur iyi oldum simdi 38+5 gunluk olduk
2anneoluyorum Tazeanneasli18 banada öyle dedi bı ilaç yazdı fitil tarzı bişi birşey olmadı çok şükür bol dua et ilaç yazdı ise kullan bişi olmaz