Minigin_annesi0 Selam teyzoşlar 15 haftalığız çevrem hissedebilirsin şuan diyo bende mi bi anormallik var herkes doktor olmuş resmen.. kıpırdamalar seyirmeler hissedilir diyolar ama ben hâlâ bişey hissedemiyorum
Mikmikbuk Minigin_annesi0 ben internette 18 hatta 21 den sonra hatta 24 ü bulanda varmış diye okudum dinledim ilk gebelik için. Bana da hissedebilirsin diyolar(16dayım). Anormal durum yok daha çok vaktiniz var
Saadet14 Minigin_annesi0 Aynisini bana da diyen coktu canim acaba gariplik bende mi bebekte mi cozemiyordum 18 de bi kipirdanma gibi bisi oldu ama 20.haftadan sonra net hissettim. Ilk gebeliklerde gec hissediliyormuş zaten korkma
Suzan-mustafa55 Minigin_annesi0 kuzum biz 20 haftalığız tik yok sen herkese bakma doktorlar en az 23uncu haftada baslar diyor
Aley1 Minigin_annesi0 19 hafta da hissettim o da net değil, saçmalamasınlar 15 haftalıkken bebek 100 gram bile değil nasıl hissedeceksin . Sen aldırış etme onlara
Minigin_annesi0 Mikmikbuk bende öyle olduğunu biliyorum çoğu kişiden de öyle duydum ama en başta görümcem olmak üzere üsteleye üsteleye hissetmen lazım şimdiye diyo
Aidabagiroffa Minigin_annesi0 men 17.haftadayim amma hicbiwey hisedmiyorum.arasira karnimda agri oluyo elimi vuruyorum hicbiwey yok(
Ince_imral Gzm23 Minigin_annesi0 canım endişe etme kimseyi de umursama psikolojisi bozuluyor insanın çevreyi dinleyince benim 2. Gebeliğim ilkinde 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım ve karnım 5. Aydan sonra kendini belli etmeye başladı çok şükür bebeğimde gayet sağlıklı doğmuştu bunu ise 15. Haftamda hissetmeye başladım ve hala içimde kıpır kıpır sürekli tekmeliyor halbuki 18 haftalık olduk daha ama 2. Gebelikte erken hissediliyormuş ondan sanırım yani 22. Haftada kadar birşey hissetmemen çok normal sen takma kimseyi hamileliğinin keyfini çıkar 😍
Gzm23 Minigin_annesi0 Millet doktor mu kuzum bende 16 haftalık hamileyim karnın niye yok sanane seni mi gerdi hiç sevmiyorum böyle insanları
momysss Minigin_annesi0 16. Haftamda hissetmeye başladım canım zayıfım ondan sanırım 18 de de babası hissetmeye başladı
Minigin_annesi0 momysss maşallah erken hissetmişsiniz benim kendi göbeğimde var biraz dokununca bile anlaşılmıyor
momysss Minigin_annesi0 doktor zayıflarda yağ tabakası çok ince olduğu için hissedersin derdi hatta ellerini ayaklarını bile gösterir ilerde dedi:)
momysss Minigin_annesi0 hatta şuan 21. Haftadayım ve dışarıdan hareketleri görünüyor parmaklarını falan görmüyorum da tekmeleri görünüyor videoya bile çekip arkadaşlarıma gönderiyorum:)