Miraygvrcn Kızlar 8 haftalık hamileyim ,çok az iç çamaşırım da leke gördüm çok koyu değildi , akıntım zaten gebeliğimden beri oluyor peçeye koydum orada yoktu ama akıntı oluyor tabi düşük falan değildir demi :(
Cgdmmmm__ Miraygvrcn Canım benim de öyle olmuştu çok aşırı olmadığı sürece korkma yerleşme kanaması olabilir biz şimdi 11+4 olduk
Babymy Miraygvrcn o haftalarda benimde olmuştu , düşük testidi diye progestan başlandı , o haftalarda yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorum , inşallah bişey yoktur her ihtimale karşı doktorunuza gidin lütfen
mucizegebelik6 Miraygvrcn 6. Hafta bende oyle oldum doktora gittim kese çevresinde kanama Alanı olusmus igne ve fitil kullandım korkutmak gibi olmasın da yine de bi git istersen kontrol amaçlı
Miraygvrcn Cgdmmmm__ hastanede çalışıyorum canım , direk doktora sordum eğer aşırı gelirse rapor yazacağım istirahat edersin dedi ama devamlı gelmiyor
Miraygvrcn Babymy hastanede çalışıyorum kuzum direk doktora sordum eğer aşırı gelirse ve devam ederse istirahat raporu yazacağım dedi
Jan91 bence yine de doktora gidin, aşırı degil se sorun yoktur bence ama yerlesme kanamasi cok daha erken oluyor
Miraygvrcn Jan91 aşırı değil sabah çamaşırım da vardı gibi devamlı olan birler değil ama korkuyorum , hastanede çalışıyorum sordum doktor aşırı gelirse devam ederse hemen istirahat yazacağım dedi