Limons Hmzshnrikra ben de jimerde 230 veriyorum dogum 6 7 arası suan sanırım.ben de forumda okudukca sasirdim her yerfe cok uygun bursa cok pahali
burcusami Yıldırım hastaneleri gayet uygun nilüfer tarafına gore, şuan 8 9 bin civarı niluferde, doktorumdan cok memnun olduğum için mecburen orda yapicam ben doğum
Hmzshnrikra Elfgrcn peki aylık kontroller için randevuyu nasıl alıyorsunuz 182den randevu almak çok zor
Elfgrcn Hmzshnrikra mhrs mobili indirdim talep oluşturuyorum yer açıldığı an bildirim geliyor hemen girip randevu alıyorum yoksa 5 dk içinde randevular bitiyo. Çoğu kez kaçırdım ama telefon elindeyken denk gelirse hemen alabilirsin 😂 ben kolayını öyle buldum yoksa 182 den randevu asla bulunmuyo anlık açılıyo çünkü randevular
sultanc Hmzshnrikra güzel ve temiz bir hastane iki ay oraya gittim. Randevu bulmak biraz zor ama hastane güzel. Odaları falan rahattır.
Dilaraksknclk Hmzshnrikra fiyatlar uçmuş gitmiş. Ben 5 ay önce doğum yaptım muayene 255 di 455 olmuş . Doğum 5000 di 6500 olmuş. Tabi kimse devlete gitmiyor özele gidiyor onlar da arttırıyor 😞😞😞
Erdemir93 Hmzshnrikra bence fiyat çok normal :)) ben Acıbadem e gidiyorum doğum ücreti en son 10 bin ₺ idi. Şuan artmadıysa 😬
Selin12- Hmzshnrikra canim ben istanbul Avrupa yakasında yaşıyorum ve bulunduğum bölgede en uygun hastaneye gidiyorum ve zamsiz hali normal 6000 sezeryan 7000 tl en kotu hastanede doğum 4000 tl geçen sene arkadaşım dogumyapti aynı hastanede 3000 tl ye sezeryan ve isteğe bağlı bir senede fiyat bu
Tomrishatun Hmzshnrikra canim sen.4000 bini beğeniyorsun seni pembe mavi 9.50 qci badem 10 binden yukarı gibi yerlere tavsiye ediyorum😀 Doruk hayat esentepe bunlar zaten bütçesi normal hastaneler 4000 bin bedava 😀 ben 2 ayda bir 20 bin verip tup bebek için birde boşa sen çok şey etme dua et
Neslihan_aydn13 Hmzshnrikra Ben şehir Hastanesi’ne gidiyorum 8 aylık hamileyim 8 aydır çok rahat şekilde randevu buluyorum çok şükür MHRS randevu uygulamasından ayarlıyorum gece gündüz fark etmez bildirim geliyor doktorumdan alıyorum sürekli, gittiğim doktor sakine rahımlı ocakoğlu çok iyi ilgili doktor tavsiye ederim yaniiii