Babyboyveannesi Eşim letgo da uygun fiyata elektrikli göğüs pompası bulmuş alalım mı diye soruyor. Normalde fiyatı 400 den aşağı değil. Sizce alınır mı? Benim niyetim mochi almaktı şimdi kafam karıştı 🤷
Zeyyyn Babyboyveannesi bazı parçaları kaynatılıp kullanılıyor sonuçta aparatları ayrıda satılıyor içinize sinmezse öylede yaparsınız
Fnen Babyboyveannesi yani benim içime sinmezdi sanırım ama kaynatıp kullandığınız sürecede bir problem olacağını düşünmüyorum
CansuDefne07 Babyboyveannesi benim yakın arkadaşım verdi. Tanımadığım birinden alsam kullanamazdim galiba. Kaynatıp kullancam bende. İçine siniyorsa kaynat güzelce kullan. Herşey o kadar pahalı ki yetiştiremiyoruz.
Aysegul9371 Valla ben kardesiminkini aldım oda ikinci el sayılırda kardeşim sonuçta bir güzel temizleyip kullancam. İçinize sinerse alin
Babyboyveannesi Aysegul9371 ben de ilk öyle düşündüm başka biri kullanmış sonuçta diye ama sonra fiyatları görünce alsam mı dedim
Zeyyyn Babyboyveannesi tabiki ben mochi aldım işe yaramadı çoçuğu kuvoze aldılar süt sağ dıyolar gelmiyor onla hastane de getrdlr ee ordadad zaten 1 gün kalıyorsun neyseki 3 gün sütüm geldi çoçuk emince
Babyboyveannesi Fnen inşallah ben de içime sinmedigi için karar veremiyorum bi de hiç aklımda yoktu elektrikli almak. Belki ihtiyaç duymam diye düşünüyorum zaten ben karar veresiye satılacak bu gidişle 😆
Fnen Babyboyveannesi o zaman biraz bekleyin belkide ihtiyacınız olmayacak, illa tekrar o ürünü satan olur diye düşünüyorum
mutlugebeee Babyboyveannesi bende arkadaşımın makinasını kullanıyorum bence alınabilir, bir güzel temizleyip kullanırsın. Mochi daha farklı ama o süt topluyor cihaz gibi sağmıyor sütü az olanlar için hiçbir işe yaramaz çok olan ya da tazyikli gelenler için hayat kurtarıcı 👍🏼
Babyboyveannesi Anneler çok teşekkür ederim fikirleriniz için, aynen hayat çok pahalı maalesef herseye yetişemiyoruz 🤷