pinar1406 Güzel anneler çatlak kremi kullanıyor musunuz? Eger kullanıyorsanız doktorunuzun önerdiği bir krem mi yoksa kendiniz mi aldınız?
Meri3220 pinar1406 Sinoz çatlak kremi aldım genelde memnun kalınan bir krem, birde bio oil çatlak yağı var bu ikisi alabilirsiniz isterseniz
ElfErk pinar1406 Lierac kullanıyorum doktorum önerdi fakat fiyatı çok pahalı geldi bana ben bir de bebek yagi ve hindistan cevizi yagi kullanıyorum
poncikveannesii pinar1406 doktor 12 haftalıkken lierac yazdı 16 da kullnmya başladım 19 dayım bitince tekrar alırmıyım bilmiyorum aşırı pahalı
Sltn_T pinar1406 22.ci haftadayız lierac kullanıyorum badem yağı ile destekliyorum hiç çatlağımız yok suanda ilerde ne olur bilemiyorum
Handan_65 Bende bekleyeyim burda çatlak kremi sürdüğüm halde karnım sürekli kaşınıyor Ve suan 6 ay içindeyim baya çatlak oldu ve doğumdan sonra gider mi 🥲🥲🥲
Arsear Lierac kullandım genelde uyumadan önce.Onun yanında da bebe yağıyla genelde destekledim.Kakao, badem yağı da almıştım ama üşengecligimden hiç birini düzenli kullanamadım☺️
Meri3220 Handan_65 çatlakların tazeyken kullan denemekten ne kaybedersin ki ama yine de sen bilirsin tabi
Ocak2022 Bio oil aldım 30. Haftamdayım henüz çatlağım yok 🧿 Birde sinozun vucüt peelingi var sürekli nemli kalabilmek için her duş öncesi onu sürdüm. Özellikle yeşil kutusu olan harika nemlendiriyor..
Ozks-elosa Ben de bio oile başladım . Bakalım faydasni görebilecek miyim. Genelde kuru bir cildim var. Çatlarim büyük ihtimal biraz erken başladım saniirm 4ayligim şuan. İnşallah az catlakla bitiririm.
Kado87 Dogum catlaklari gecmiyor malesef kalici. Ben ilk hamileligimde kullanmadim hic catlamadim bundada kullanmadim cok az catlagim old
Saadet14 pinar1406 3.aydan itibaren hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Arada kantaron yagi veya zeytin yagi suruyorum. 31.haftam çatlagim yok cok sukur. Çoğu arkadaşım bunu önerdi bana. Krem kullanan hic olmamis etrafimda. Markasi Lokman Sena Sultan bir kac farkli marka almistim bu bitince inan hicbiri bunu tutmadi.